Στήριξη στο έργο του Ινστιτούτου Prolepsis

Loulis Food Ingredients_Στήριξη στο έργο του Ινστιτούτου Prolepsis

H εταιρεία Μύλοι Λούλη, πιστή στη δέσμευσή της να είναι ενεργό μέλος κοινωνίας και να στηρίζει διαχρονικά κοινωνικά υπεύθυνες πρωτοβουλίες, ενίσχυσε το έργο του Ινστιτούτου Prolepsis για ακόμα μια φόρα.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσέφερε 200 κιλά αλεύρι ολικής αλέσεως στο Ινστιτούτου Prolepsis και το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ για να παραχθούν 3.400 ψωμάκια ολικής άλεσης, τα οποία θα διατεθούν σε μαθητές σχολείων σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Ημαθία, στις αρχές του 2021.
Έχοντας ως οδηγούς της την επτά γενιών ιστορία της και την παράδοση κοινωνικής προσφοράς της, η εταιρεία έχει προτεραιότητά της πράξεις προσφοράς. Η Μύλοι Λούλη με σεβασμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης ήταν, είναι και θα παραμείνει στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας και όσων έχουν ανάγκη.

 

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή