Στηρίζουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Loulis Food Ingredients_Στηρίζουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

H εταιρεία Loulis Food Ingredients, με πολύχρονη παράδοση ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς και υψηλό αίσθημα συλλογικής ευθύνης και καθήκοντος, και φέτος ενισχύει ουσιαστικά το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που μετράει 26 χρόνια εξειδικευμένων και ολιστικών δράσεων δίπλα σε κάθε ευάλωτο παιδί και οικογένεια.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία, στα πλαίσια του κοινωνικού της έργου και της συνδρομής της στη δραστηριότητα του Οργανισμού, ανταποκρίθηκε σε αίτημά του για την κάλυψη από αυτήν της ετήσιας δαπάνης μισθοδοσίας της μαγείρισσας του Σπιτιού του Οργανισμού στα Μελίσσια Αττικής. Τα 21 παιδιά που μεγαλώνουν, με ποιότητα και απόλυτη φροντίδα, στο Σπίτι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Μελίσσια, θα μπορούν και φέτος να απολαμβάνουν ― χάρη στην υποστήριξη της Loulis Food Ingredients ― «μαμαδίστικα» λαχταριστά φαγητά και γλυκά, όπως αρμόζει σε κάθε παιδί.
Έχοντας ως οδηγό της την ιστορία 2 αιώνων και προτεραιότητά της την κοινωνική υπευθυνότητα, η Loulis Food Ingredients συνεχίζει να στηρίζει διαχρονικά με ενσυναίσθηση και σεβασμό τις τοπικές κοινωνίες, τις ευπαθείς ομάδες καθώς και φιλανθρωπικούς οργανισμούς και κοινωφελή ιδρύματα αποδεικνύοντας πως ήταν και θα παραμείνει ένα ενεργό μέλος της ελληνικής κοινωνίας.

 

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή