Συμμετοχή στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας_Αγώνας 5 χλμ.

Loulis Food Ingredients_Συμμετοχή στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας_Αγώνας 5 χλμ.

Την Κυριακή, 08/11 ομάδα εργαζομένων της Μύλοι Λούλη συμμετείχε στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας, στον απογευματινό αγώνα 5 χλμ. Η ανταπόκριση στον αγώνα ήταν ιδιαίτερα υψηλή, αφού σχεδόν 30 δρομείς εκπροσώπησαν επάξια την εταιρεία σε ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός.


Η συμμετοχή στον αγώνα τρεξίματος, μας έβαλε σε μία ευχάριστη διαδικασία προετοιμασίας, άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο... Όλοι όμως ζήσαμε το εορταστικό κλίμα στην εκκίνηση, την προσπάθεια για την ολοκλήρωση του αγώνα αλλά και την μοναδική εμπειρία του τερματισμού στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Πολλοί μάλιστα, έθεσαν τους στόχους για βελτίωση του χρόνου την επόμενη χρονιά!

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή