Θυγατρική της «Loulis Food Ingredients Α.Ε.» κερδίζει βραβείο ως Kαινοτόμος Eταιρεία της Xρονιάς 2023

Loulis Food Ingredients_Θυγατρική της «Loulis Food Ingredients Α.Ε.» κερδίζει βραβείο ως Kαινοτόμος Eταιρεία της Xρονιάς 2023

Η LOULIS MEL – BULGARIA S.A., η οποία είναι η βουλγάρικη θυγατρική της LOULIS FOOD INGREDIENTS Α.Ε. διακρίθηκε ως η ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023 στην κατηγορία «Διοίκηση Καινοτομίας». Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της 19ης έκδοσης του Βουλγάρικου Φόρουμ για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια στις 19 Δεκεμβρίου 2023.

Το βραβείο απένειμαν στον κ. Kalin Yonov, Διευθύνοντα Σύμβουλο της LOULIS MEL BULGARIA προσωπικά ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας κ. Nikolay Denkov και η Ευρωπαία Επίτροπος Καινοτομίας κα Iliana Ivanova.

Η Loulis Food Ingredients με εταιρική παράδοση τριών αιώνων είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός αλεύρου στα Βαλκάνια. Το 2020 ξεκίνησε η παραγωγή πλήρους κλίμακας στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της βουλγάρικης θυγατρικής η οποία έκλεισε το έτος 2022 με κύκλο εργασιών πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ ενώ επεξεργάστηκε περισσότερους από 30.000 τόνους στάρι. Η διαδικασία παραγωγής στη Βουλγαρία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη, η επιχείρηση δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τους εταίρους της στην αλυσίδα μεταποίησης (προμηθευτές και βιομηχανικοί πελάτες), καθώς από κοινού μαζί τους αναπτύσσει καινοτομίες σε διαδικασίες και προϊόντα που κατακτούν την αγορά. Η βουλγάρικη εταιρεία κέρδισε το βραβείο με νέα σειρά από καινοτόμα και πετυχημένα άλευρα για τη βιομηχανική παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων φύλλου.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή