Το Μουσείο Λούλη είναι και πάλι ανοιχτό για τη νέα χρονιά 2023-2024 ώστε να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους!

Loulis Food Ingredients_Το Μουσείο Λούλη είναι και πάλι ανοιχτό για τη νέα χρονιά 2023-2024 ώστε να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους!

Το Μουσείο Λούλη στο Κερατσίνι ολοκλήρωσε με τη μεγάλη συμμετοχή μικρών επισκεπτών τις δράσεις του για το σχολικό έτος 2022-23, με εκπαιδευτικά προγράμματα, οργανωμένες ξεναγήσεις σε σχολεία και συνεργασίες με εκπαιδευτικά ιδρύματα.


Συνολικά, 6.265 μαθητές και μαθήτριες από 169 σχολεία ανά την Ελλάδα γνώρισαν μέσα από τις θεματικές ενότητες του μουσείου τον ρόλο της γεωργίας, του σιταριού και του ψωμιού στην ανάπτυξη του πολιτισμού, τη σημασία της διατροφής και το σεβασμό στο περιβάλλον, το βιομηχανικό πλούτο και τη μοναδική συλλογή των σφραγίδων πρόσφορου.


Ένα από τα μοναδικά μουσεία του είδους του στην Ελλάδα, με όραμα να διαφυλάξει την ιστορία και την παράδοση της καλλιέργειας και επεξεργασίας του σιταριού, να καταγράψει το ρόλο και τη σημασία του ψωμιού στις διάφορες εκφάνσεις της καθημερινής ζωής διαχρονικά και να αναδείξει τη σπουδαιότητα της μεσογειακής διατροφής ως τρόπου ζωής και στοιχείου πολιτισμού συνεχίζει με νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και το νέο σχολικό έτος 2023-24.


Ελάτε να απολαύσουμε μαζί μια μοναδική βιωματική διαδρομή γνώσης και ψυχαγωγίας που θα τελειώσει με την γλυκιά γεύση του φρεκοψημένου ψωμιού.
Για την επίσκεψή σας, επικοινωνήστε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:
Online κράτηση μέσω του site μας: https://www.loulismuseum.gr/book-now
Τηλεφωνική κράτηση: 2104090164 Email: museum@loulisgroup.com.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή