Βράβευση εργοδοτών που συμμετείχαν και στήριξαν τον θεσμό της μαθητείας στο 1ο ΕΠΑΛ – 1ο ΕΚ Αλμυρού

Loulis Food Ingredients_Βράβευση εργοδοτών που συμμετείχαν και στήριξαν τον θεσμό της μαθητείας στο 1ο  ΕΠΑΛ – 1ο ΕΚ Αλμυρού

Την Τρίτη 9 Μαϊου 2023 πραγματοποιήθηκε στο 1ο ΕΠΑΛ – 1ο ΕΚ Αλμυρού εκδήλωση – βράβευση των εργοδοτών που συμμετείχαν και στήριξαν τον θεσμό της μαθητείας.


Η εκδήλωση αφορά την συνεργασία που είχαμε με το 1ο ΕΠΑΛ όπου απασχολήσαμε για πρακτική άσκηση στο τμήμα συντήρησης μαθητές που μόλις είχαν αποφοιτήσει. Στο πρόγραμμα συμμετείχαμε για σχεδόν τρία χρόνια.

Παρόν στην εκδήλωση ο κ. Λ. Κοζανίτης Διευθυντής Εργοστασίου Σούρπης, όπου παρέλαβε το τιμητικό δίπλωμα για την εταιρεία μας.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή