Βράβευση για το Marketing της Loulis Food Ingredients στα Content Marketing Awards 2022

Loulis Food Ingredients_Βράβευση για το Marketing της Loulis Food Ingredients στα Content Marketing Awards 2022

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 το τμήμα Marketing της Loulis Food Ingredients παρευρέθηκε στην τελετή βραβείων Content Marketing Awards 2022 για την παραλαβή του ασημένιου βραβείου στην κατηγορία «Best Content Marketing Program | B2B» για το brand επαγγελματικών προϊόντων «Μύλοι Λούλη».

Το βραβείο αυτό έρχεται σαν αποτέλεσμα της συνολικής μας προσπάθειας σε σχέση με τη στρατηγική μας για τη δημιουργία και προώθηση του περιεχομένου μας (συνταγές, άρθρα, webinars, social media κλπ), καθώς και την ποιότητά του και την ανταπόκριση των πελατών μας σε αυτό.

Υποστηρίζουμε πάντα αυτές τις ενέργειες και πρωτοβουλίες που επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τις καλές πρακτικές του κλάδου και ευχαριστούμε όλη την ομάδα της Loulis Food Ingredients που φροντίζει πάντα να καινοτομούμε σε όλα τα επίπεδα. Remember…content is king!

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή