Βραβείο στα Impact Bite Awards 2021 για τη Μύλοι Λούλη

Loulis Food Ingredients_Βραβείο στα Impact Bite Awards 2021 για τη Μύλοι Λούλη

Την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας μας εκπροσωπούμενο από τον κ. Κωνσταντίνο Κομίλη παρευρέθηκε στην εκδήλωση Impact Bite Awards 2021 και παρέλαβε το ασημένιο βραβείο στην Κατηγορία της Ψηφιοποίησης και διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το βραβείο έρχεται σαν αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας που έχουμε κάνει το τελευταίο έτος με την εγκατάσταση του νέου προγράμματος “SCAN HRMS” μέσω του οποίου διαχειριζόμαστε την μισθοδοσία, γίνονται και εγκρίνονται τα αιτήματα των εργαζομένων, διαχειριζόμαστε το σύστημα ανατροφοδότησης και έχουμε όλοι μας με ένα κλικ δικαιολογητικά και βεβαιώσεις.


Συγχαρητήρια, στο τμήμα του Ανθρώπινου Δυναμικού που επιμελήθηκαν το στήσιμο, την εφαρμογή και την υποστήριξη των νέων εξελιγμένων συστημάτων, αλλά και στο σύνολο των ανθρώπων της εταιρείας μας, οι οποίοι υποστήριξαν και αγκάλιασαν όλη αυτή την προσπάθεια και φρόντισαν για την ομαλή εφαρμογή των νέων συστημάτων και της νέας πλατφόρμας.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή