Δελτίο Τύπου : Οριστικό συμφωνητικό πώλησης του 60% των μετοχών των θυγατρικών της Μύλοι Λούλη Α.Ε. σε Ρουμανία και Βουλγαρία.

Loulis Food Ingredients_Δελτίο Τύπου : Οριστικό συμφωνητικό πώλησης του 60% των μετοχών των θυγατρικών της Μύλοι Λούλη Α.Ε. σε Ρουμανία και Βουλγαρία.

Υπογράφηκε σήμερα 6 Ιουλίου 2007 στην Βιέννη στα κεντρικά γραφεία της «RAIFFEISEN BANK» από τους Προέδρους της «LEIPNIK-LUNDERBURGER INVEST BETEILIGUNGS AG» και της εταιρείας «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.», το οριστικό συμφωνητικό πώλησης του 60% των μετοχών των θυγατρικών στη Ρουμανία και Βουλγαρία, καθώς και το 5% της Μητρικής «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.» στην Αυστριακή εταιρεία «L.L.I. EUROMILLS Gmbh».

Το τίμημα καθορίστηκε στα 50 εκατομμύρια ευρώ για το 60% των θυγατρικών στη Ρουμανία και Βουλγαρία και 3,3 εκατομμύρια ευρώ για το 5% της μητρικής εταιρείας, το σύνολο των οποίων θα καταβληθεί άμεσα.

Η μεταβίβαση των μετοχών θα γίνει μέσω των Χρηματιστηρίων των αντίστοιχων χωρών μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθησαν είκοσι (20) δημοσιογράφοι και ανώτατα στελέχη της «RAIFFEISEN BANK» και της «LEIPNIK-LUNDERBURGER INVEST BETEILIGUNGS AG». Στην συνέχεια στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου τον κ. Κωνσταντίνο Λούλη συνεχάρησαν ο Διοικητής της «RAIFFEISEN BANK» και ο Πρωθυπουργός της Ανατολικής Αυστρίας.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή