Επιβεβαίωση δημοσιεύματος στον ηλεκτρονικό τύπο

Loulis Food Ingredients_Επιβεβαίωση δημοσιεύματος στον ηλεκτρονικό τύπο

Σύμφωνα με την Απόφαση EK 5/204 ρθρο 5 παρ. 1α, η εταιρία μας προβαίνει σε επιβεβαίωση δημοσιευμάτων στον ηλεκτρονικό τύπο και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα euro2day με τίτλο ΛΟΥΛΗ: Η Global Finance αποεπενδύει από τη Life και σας αναφέρουμε ότι, βάσει του συμφωνητικού μεταξύ της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. και της GLOBAL FINANCE S.A. που υπογράφτηκε το 1998 για την συμμετοχή της δεύτερης, στις εταιρείες μας στην Ρουμανία, η GLOBAL FINANCE είχε καταληκτική ημερομηνία εξόδου από την επένδυση αυτή τον Ιούλιο του 2007.
Σύμφωνα με αυτό η εταιρεία μας πρόκειται να αγοράσει το ποσοστό που ελέγχει η GLOBAL FINANCE (10,35%) άμεσα.
Σχετικά με οποιαδήποτε εξέλιξη, η ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες από την κείμενη νομοθεσία ενέργειες ενημέρωσης των αρμόδιων οργάνων.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή