Εγκαταστάσεις Αποθήκευσης Δημητριακών Σόφιας

Η Loulis Food Ingredients μέσω της θυγατρικής της, Loulis Mel-Bulgaria EAD, ολοκλήρωσε την κατασκευή εγκατάστασης σιλό Δημητριακών, χωρητικότητας 7.000 τόνων, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 31 στρεμμάτων που βρίσκεται στην εντυπωσιακή και άρτια δομημένη βιομηχανική́ ζώνη του Bozhurishte, στη Σόφια Βουλγαρίας.

Loulis Food Ingredients_Εγκαταστάσεις Αποθήκευσης Δημητριακών Σόφιας

Πρόκειται για μια βιομηχανική περιοχή κατασκευασμένη τα τελευταία χρόνια με τις πλέον σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές στην οποία εταιρείες, από τις μεγαλύτερες σε παγκόσμια κλίμακα, έχουν κατασκευάσει ή κατασκευάζουν τις εγκαταστάσεις τους.

Από την εγκατάσταση της Loulis Mel-Bulgaria EAD υπάρχει άμεση πρόσβαση στο κέντρο της Σόφιας και στο αεροδρόμιο, απευθείας σύνδεση με το σιδηροδρομικό δίκτυο, απέχει 5 χιλιόμετρα από τον διεθνή αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Σόφια με την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη ενώ υπάρχει και πρόβλεψη για σταθμό του μετρό στο μέλλον.

  • 7 σιλό
  • πύργο μηχανημάτων
  • χοάνη παραλαβής σιτηρών με δυνατότητα παραλαβής 200 t/h
  • χύδην φόρτωση σίτου 100t/h
  • γεφυροπλάστιγγα, χημείο και γραφεία τιμολόγησης και διοίκησης.
Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή