Κέντρα Διανομής Ελλάδας

Loulis Food Ingredients_Κέντρα Διανομής Ελλάδας

Η εταιρεία διαθέτει 4 ιδιόκτητα κέντρα διανομής: στη Μάνδρα (Αττική), στη Σούρπη (Μαγνησία), στο Ποδοχώρι (Καβάλα) και στο Toshevo (Βουλγαρία), τα οποία αποτελούν ένα άριστο δίκτυο διανομής. Με σημεία διάθεσης προϊόντων ανά 200 χλμ., και με έναν άρτιο στόλο φορτηγών η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να καλύπτει άμεσα και απρόσκοπτα τις ανάγκες της αγοράς καθώς και να εξυπηρετεί γρήγορα και αποτελεσματικά τις παραγγελίες των πελατών της από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Τα κέντρα διανομής έχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά λειτουργίας (HACCP και ISO) και πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές αποθήκευσης και διάθεσης των προϊόντων.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή