Εξαγωγές

Ένας από τους στρατηγικούς μας στόχους είναι η ενίσχυση της διεθνούς δραστηριότητας και η ανάπτυξη των εξαγωγών είναι ένα βασικό βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου.

Loulis Food Ingredients_Εξαγωγές

Επίσης η περαιτέρω διεύρυνση τόσο των αγορών όπου απευθυνόμαστε όσο και των προϊόντων που εξάγουμε, συμβάλλουν στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο. Έχουμε δημιουργήσει ένα νέο τμήμα, το Τμήμα Εξαγωγών το οποίο αναλαμβάνει την εμπορική διαχείριση των πωλήσεων όλων των προϊόντων της εταιρείας μας στο εξωτερικό τόσο στα προϊόντα αλεύρου όσο και στα μείγματα και τις πρώτες ύλες.

Σήμερα, η εξαγωγική δραστηριότητα της Loulis Food Ingredients αναπτύσσεται σταθερά με ρυθμούς της τάξης του 7%, μέσα από νέες στρατηγικές προώθησης προϊόντων και νέες συνεργασίες. Τα τελευταία χρόνια εξάγουμε σε περισσότερες από 26 χώρες.

Loulis Food Ingredients
Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή