Χαιρετισμός

Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας σελίδα. Αυτή είναι η 5η σελίδα που δημιουργούμε τα τελευταία 20 χρόνια καθώς θέλουμε να έχουμε πάντα μια φρέσκια εικόνα για τους ηλεκτρονικούς μας επισκέπτες!

Loulis Food Ingredients_Χαιρετισμός

Αγαπητοί επισκέπτες,

Στη Loulis Food Ingredients στόχος μας είναι να δημιουργούμε αξία για την ανθρώπινη διατροφή! Πετυχαίνοντας αυτόν τον στόχο ξέρουμε πως παράλληλα δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας, τους εργαζόμενους μας, τους μετόχους μας και την κοινωνία. Έχοντας αυτό ως φάρο, φροντίζουμε να αναπτυσσόμαστε με ένα βιώσιμο τρόπο για εμάς και τους γύρω μας. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει σε όλη μας την ιστορία, από το 1782 που ξεκινήσαμε με ένα μικρό πετρόμυλο στην Αετοράχη Ηπείρου έως και σήμερα. Μια ιστορία που χαρακτηρίζεται από τη συνέπεια και την εργατικότητα των 7 γενεών της οικογένειας Λούλη, αλλά και όλων των εργαζόμενων της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια.

Σήμερα, η Loulis Food Ingredients παράγει και διαθέτει πρώτες ύλες για τη διατροφή μέσα από τα brands της «Μύλοι Λούλη», «KENFOOD», «Kaizen», «Μύλοι Αγίου Γεωργίου», αλλά και μέσα από πολλά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Θα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα μας παραπομπές/links που θα σας κατευθύνουν στις επιμέρους ιστοσελίδες του κάθε brand μας.

Με τους 3 υπερσύγχρονους μύλους μας σε Ελλάδα και Βουλγαρία, η εταιρεία μας κατέχει μια δεσπόζουσα θέση στην παραγωγή και διανομή αλεύρων. Παράλληλα η εταιρεία μας, μέσα από το υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής μειγμάτων στην Ελλάδα, παράγει και διανέμει μείγματα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, βελτιωτικά αρτοποιίας, μείγματα για αλμυρές και γλυκές γεμίσεις και πολλές ακόμη πρώτες ύλες για την αρτοποιία, τη ζαχαροπλαστική, αλλά και τη διατροφή γενικότερα. Τα εργοστάσιά μας και οι εγκαταστάσεις μας πλαισιώνονται από μια εξαιρετική ομάδα εργαζόμενων με τεχνογνωσία, μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε.

Έτσι σήμερα η Loulis Food Ingredients, παράγοντας ένα σύνολο ποιοτικών προϊόντων, μπορεί να υποστηρίξει αξιόπιστα τον επαγγελματία αρτοποιό, τον επαγγελματία ζαχαροπλάστη, τον επαγγελματία μάγειρα και τη βιομηχανία τροφίμων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα, η εταιρεία έχει καταφέρει, μέσα από το brand της «Μύλοι Αγίου Γεωργίου», να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ελληνικών νοικοκυριών, τόσο στα άλευρα όσο και στα μείγματα αρτοποιίας.

Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος καθότι η εταιρεία μας απαρτίζεται από μια εξαιρετική ομάδα που τη χαρακτηρίζει το πάθος για αυτό που κάνουμε, αλλά και η δίψα για συνεχή βελτίωση. Είμαι σίγουρος πως με σεβασμό στους πελάτες μας η ομάδα της Loulis Food Ingredients θα συνεχίσει να δημιουργεί και να εξελίσσεται.

Σας εύχομαι καλή περιήγηση στο site της Loulis Food Ingredients!

Νίκος Λούλης

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή