Η Εταιρεία στο Σήμερα

Σήμερα, η Loulis Food Ingredients κατέχει την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία και στην παραγωγή και διάθεση πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Loulis Food Ingredients_Η Εταιρεία στο Σήμερα

Διαθέτοντας τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη, στο Κερατσίνι, στη Θήβα και στο Toshevo της Βουλγαρίας, η LOULIS FOOD INGREDIENTS έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων, την άριστη εξυπηρέτηση και την δημιουργία αξίας για την κοινωνία και την διατροφή.

Ξεκινώντας το 1782 από ένα μικρό μύλο στην Ήπειρο, απευθύνεται σήμερα στους επαγγελματίες της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της HO.RE.CA με διαφορετικούς τύπους αλεύρων και σιμιγδαλιών με την ονομασία Μύλοι Λούλη και πληθώρα διαφορετικών πρώτων υλών και μειγμάτων με την επωνυμία Kenfood & Kaizen.

Επίσης προσφέρει στους καταναλωτές ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων με την επωνυμία Μύλοι Αγίου Γεωργίου & Easy Bake.

Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής πανελλαδικά εξυπηρετεί τους πελάτες της από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Η εταιρεία επενδύει διαρκώς σε νέα τεχνολογικά και αναβαθμίζει την παραγωγή της με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη δυναμική συμβολή στην εθνική οικονομία. Από το 1951 είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή