Όραμα

Το όραμά μας, η αποστολή μας, οι αξίες μας.

Loulis Food Ingredients_Όραμα

Το όραμά μας

Να δημιουργούμε αξία για την ανθρώπινη διατροφή.

Η αποστολή μας

Να παράγουμε και να διαθέτουμε ποιοτικές, καινοτόμες & ανταγωνιστικές πρώτες ύλες και να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην αγορά τροφίμων.

Με σεβασμό στην τριών αιώνων παράδοσή μας, δεσμευόμαστε να πρωτοπορούμε και να αναπτυσσόμαστε, με περιβαλλοντική και κοινωνική υπευθυνότητα, καθώς και να δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας, τους εργαζόμενους μας, τους μετόχους μας και την κοινωνία.

Στοχεύουμε να είμαστε η ηγετική εταιρεία του χώρου μας στη νοτιοανατολική Ευρώπη ενισχύοντας παράλληλα και τον εξαγωγικό μας προσανατολισμό με περιβαλλοντική και κοινωνική υπευθυνότητα.

Οι αξίες μας

Ποιότητα, Πάθος, Βιώσιμη Ανάπτυξη, Σεβασμός, Αξιοπιστία, Βελτίωση.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή