Υπηρεσίες

Τα ποιοτικά προϊόντα είναι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο θα επιλέξει ο επαγγελματίας να συνεργαστεί με την Loulis Food Ingredients.

Loulis Food Ingredients_Υπηρεσίες

Εκτός από την ποιότητα όμως, τα προϊόντα μας πλαισιώνονται από πρόσθετες υπηρεσίες, που έχουν ως μοναδικό στόχο την εκπαίδευση, την εξυπηρέτηση και την συνεχή εξέλιξη των επαγγελματιών.

Δίκτυο Πωλήσεων

Το Τμήμα Πωλήσεων βρίσκεται στη διάθεση των πελατών για την άμεση εξυπηρέτησή τους, τόσο για την παραγγελιοληψία, όσο και για την παροχή συμβουλών για την κατάλληλη επιλογή των προϊόντων που θα καλύψουν τις ανάγκες τους. Η διανομή των αλεύρων & μειγμάτων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιείται μέσω ενός οργανωμένου δικτύου διανομής, με ένα μεγάλο στόλο φορτηγών και σιλοφόρων, καθώς και πλήθος συνεργατών μεταφορέων που εξυπηρετούν τους πελάτες από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Τεχνική Συμβουλοι

Προτεραιότητά μας πάντα είναι η απόλυτη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνική τους υποστήριξη.

Οι έμπειροι και καταξιωμένοι στον χώρο τεχνικοί σύμβουλοι και Master Baker της εταιρείας μας, είναι απόλυτα ενημερωμένοι για όλη την γκάμα των προϊόντων μας και ειδικοί για να εκπαιδεύουν, να εξυπηρετούν, να συμβουλεύουν αλλά και να προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα, σε κάθε συνεργάτη ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του.

Η υπηρεσία αυτή, είναι κάτι που προσφέρεται δωρεάν στους επαγγελματίες πελάτες της εταιρείας.

Εκπαίδευση

Κύριος στόχος μας είναι η συνεχής εξέλιξη των πελατών μας και για αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει 2 ειδικά εξοπλισμένες αίθουσες εκπαίδευσης, την Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας στο Κερατσίνι και την αίθουσα επιδείξεων και σεμιναρίων στη Σούρπη Μαγνησίας. Μέσα από μια σειρά σεμιναρίων αρτοποίησης, οι επαγγελματίες μπορούν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με τις τεχνικές αρτοποίησης, να γνωρίσουν τα νέα άλευρα και μείγματα αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής αλλά και να δοκιμάσουν νέες συνταγές για τα προϊόντας τους. Στόχων των σεμιναρίων είναι οι πελάτες μας να ενημερώνονται συνεχώς πρώτοι για τις νέες διατροφικές τάσεις, έτσι ώστε να προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα στους καταναλωτές.

Διαδικτυακά σεμινάρια αρτοποίησης

Για ακόμα μια φορά, πρωτοπορούμε ως προς τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας, διοργανώνοντας διαδικτυακά σεμινάρια αρτοποίησης. Τα σεμινάρια διεξάγονται από τους έμπειρους τεχνικούς μας, στην πλήρως εξοπλισμένη Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας. Στόχος μας είναι, να μάθουν οι πελάτες μας τις σωστές τεχνικές αρτοποίησης, να γνωρίσουν τα εξαιρετικά προϊόντα που διαθέτουμε, αλλά και τις ποιοτικές λύσεις και τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κάθε ένα από αυτά.

Με τα διαδικτυακά σεμινάρια δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους πελάτες μας σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκονται να δουν ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά και να γνωρίσουν ιδιαίτερους τρόπους παρασκευής έτσι ώστε να μπορούν να δημιουργούν μοναδικές συνταγές με τα προϊόντα μας. Επιπλέον, όλοι έχουν την δυνατότητα να μοιραστούν τις απορίες τους για τα προϊόντα ή τις τεχνικές που παρουσιάζονται και να λάβουν μια έγκυρη απάντηση σε αυτές, από τους έμπειρους τεχνικούς μας.

Υπηρεσίες προώθησης & marketing

Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας βρίσκονται οι πελάτες μας και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να τους ενημερώνουμε για τα νέα προϊόντα και να τους υποστηρίζουμε στην πώληση προς τον τελικό καταναλωτή.

Προσφέρουμε πλούσιο ενημερωτικό υλικό στους επαγγελματίες πελάτες μας, σχετικά με τα οφέλη συγκεκριμένου ή ολόκληρης κατηγορίας αλεύρων ή μειγμάτων, ώστε να γνωρίζουν όσο το δυνατόν περισσότερα για τα προϊόντα που παράγουν.

Επίσης τους παρέχουμε και έντυπο ενημερωτικό υλικό για τους πελάτες τους, ώστε να ενημερώνονται και εκείνοι για τα προϊόντα και τα οφέλη τους.

Επιπλέον με στόχο την βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών, προσφέρουμε όλα τα υποστηρικτικά μέσα (αφίσες, σταντ, γραβάτες προϊόντων ) προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι ο καταναλωτής θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα προϊόντα μας.

Στα προωθητικά πλαίσια, οργανώνουμε κύκλους προώθησης με ποικιλία προϊόντων, εντός των αρτοποιείων, με στόχο να γνωρίσει το καταναλωτικό κοινό, τις νέες διατροφικές τάσεις, καθώς και τις νέες γεύσεις, που παρασκευάζονται με τα άλευρα και μείγματά μας.

Στόχος της Loulis Food Ingredients είναι η ενεργή παρουσία στο διαδίκτυο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της εταιρικής ιστοσελίδας.

Μέσω του Facebook κρατάμε τους πελάτες μας ενήμερους για νέα προϊόντα, εταιρικά νέα και εκδηλώσεις, αλλά και τάσεις της αγοράς, και υπάρχει μια άμεση επικοινωνία μαζί τους, μέσω διαφόρων διαγωνισμών και quiz που πραγματοποιούμε.

Τέλος, ανανεώνουμε συχνά όλα μας τα site με νέες προτάσεις προϊόντων, αλεύρων και συνταγών, ώστε οι επαγγελματίες αλλά και οι καταναλωτές να είναι πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς. Επίσης και έχουμε δημιουργήσει τα newsletters για τους επαγγελματίες των αρτοποιείων, ζαχαροπλαστείων ή επιχειρήσεων εστίασης (HO.RE.CA), όπου μπορούν να μάθουνε πρώτοι τα νέα του κλάδου τους, να διαβάσουν χρήσιμα άρθρα και να ενημερωθούν για νέα προϊόντα και συνταγές.

Loulis Food Ingredients
Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή