Διαδικασία πρόσληψης

Βήμα
1.
Αποφασίσατε να υποβάλετε το βιογραφικό σας;

Αποφασίσατε να υποβάλετε το βιογραφικό σας;

Θέλουμε να γνωρίσουμε όλες τις δεξιότητες, εμπειρίες, και ικανότητες που έχετε αποκτήσει. Συγχρόνως θα είμαστε στη διάθεσή σας να σας απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τον ρόλο, την εταιρική κουλτούρα και το βασικότερο να γνωρίσετε πως είναι η καθημερινότητα στη Loulis Food Ingredients.

Η διαδικασία των συνεντεύξεων πραγματοποιείται με ζωντανές συνεντεύξεις ή μέσω τηλεδιάσκεψης.

Βήμα
2.
Θα είσαι μέλος μιας ομάδας!

Θα είσαι μέλος μιας ομάδας!

Σε αυτό το στάδιο έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους συναδέλφους καθώς και τον Διευθυντή του τμήματος που θα συνεργάζεστε. Θα έχουμε την ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε ότι είναι ξεκάθαρος ο ρόλος για τον συμμετέχετε στην διαδικασία και η Εταιρική κουλτούρα μας.

Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας και να πραγματοποιηθεί η σχετική ξενάγηση.

Βήμα
3.
Είσαστε η επιλογή μας!

Είσαστε η επιλογή μας!

Βρίσκεστε στην τελικό βήμα? Θα επικοινωνήσει το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού για να σας ενημερώσει για την τελική προσφορά της Loulis Food Ingredients.

Tips για την συνέντευξη

  • Οι συνεντεύξεις είναι η ευκαιρία σας να παρουσιάσετε το επαγγελματικό σας προφίλ, την εμπειρία που έχετε αποκτήσει. Να θυμάστε η συνέντευξη είναι ευκαιρία για συζήτηση και όχι ανάκριση!
  • Να έχετε διαβάσει όλες τις λεπτομέρειες του ρόλου. Ελάτε προετοιμασμένοι, είναι η ευκαιρία σας να σας λύσουμε κάθε απορία που έχετε για τον ρόλο ή τη Loulis Food Ingredients.

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Το βιογραφικό σας παραμένει στην βάση μας μέχρι και δύο έτη. 
  • Σε περίπτωση διαδικτυακής συνέντευξης, θα σας αποστείλουμε τον απαραίτητο σύνδεσμο. Χρησιμοποιούμε TEAMS ή ΖΟΟΜ και προτείνουμε να συνδέεστε μέσω υπολογιστή.
  • Η δέσμευση της Loulis Food Ingredients απέναντι σε όλους τους υποψήφιους είναι η έγκαιρη ενημέρωση για την πορεία της διαδικασίας είτε για θετική είτε για αρνητική εξέλιξη.
Γίνετε μέλος μιας δυναμικής ομάδας που εργάζεται με κέφι, ενέργεια και δημιουργικότητα!
Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή