Νέο website για την ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.

Loulis Food Ingredients_Νέο website για την ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.

Η ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. παρουσιάζει το νέο της website στα πλαίσια της στρατηγικής επιλογής της εταιρείας να εξασφαλίζει το μέγιστο βαθμό πληροφόρησης και διαφάνειας. Το νέο website, είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.loulismills.gr.

Η ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη με στόχο την ξεκάθαρη αποτύπωση της ταυτότητας της εταιρείας και των δραστηριοτήτων της. Μέσα από απόλυτα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης, ο κάθε επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για την εταιρεία, το προφίλ, τους στόχους που έχει θέσει και τις αξίες που τη διέπουν αλλά και για τα νέα της μέσα από την ενότητα Εταιρικά Νέα. Στην ενότητα Παραγωγή μπορεί να ενημερωθεί για τις Βιομηχανικές

Μονάδες , τα Κέντρα Διανομής, την Παραγωγική Διαδικασία αλλά και για τη διαδικασία του Ποιοτικού Ελέγχου. Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στην αναλυτική παρουσίαση των επαγγελματικών και καταναλωτικών προϊόντων της εταιρείας καθώς και δοκιμασμένων συνταγών τις οποίες μπορείτε να ψάξετε είτε με το όνομα είτε με το είδος του αλεύρου.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα διαθέτει αναλυτική ενότητα αφιερωμένη στην Ενημέρωση Επενδυτών με στόχο τη διευκόλυνση της άμεσης, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης της επενδυτικής κοινότητας. Μέσω αυτής της ενότητας, οι επισκέπτες μπορούν να πληροφορούνται αναλυτικά για τα τελευταία δημοσιοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα, τις Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τις Εκθέσεις Ελέγχου Νομίμου Ελεγκτή. Επίσης, η ενότητα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στοιχεία για την πορεία της μετοχής, την σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και τους κυριότερους μετόχους.

Σας προτρέπουμε να περιηγηθείτε στη νέα μας ιστοσελίδα και να μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τον χρωματιστό κύκλο με την ένδειξη «διαβάστε» στην πάνω δεξιά πλευρά κάθε σελίδας που ανοίγετε .

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή