Εκθέσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης

Εφαρμόζουμε ενιαία στρατηγική βιώσιμης επιχειρηματικής ανάπτυξης και αναγνωρίζουμε την σπουδαιότητά της.

Loulis Food Ingredients_Εκθέσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης

Εκδίδουμε κάθε χρόνο Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο GRI Standards και την ανάδειξη και κάλυψη των ESG κριτηρίων (Περιβαλλοντικά, Κοινωνικά κριτήρια και κριτήρια Διακυβέρνησης), σύμφωνα με τον Οδηγό Δημοσιοποίησης Πληροφοριών ESG, του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Υποστηρίζουμε:

  • Τις αρχές του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών
  • Τους στόχους Βιωσιμότητας των Ηνωμένων Εθνών S.D.Gs

Μέσα από αυτές τις Εκθέσεις επιθυμούμε να ανοίξουμε και να ενδυναμώσουμε το διάλογο με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, έτσι ώστε να ενισχύσουμε τη στρατηγική μας για την ανάπτυξη ενός βιώσιμου και υπεύθυνου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, για μια μεγαλύτερη προσφορά στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον. Με στόχο τη διαφάνεια και την ενίσχυση της αξιοπιστίας των δεδομένων η Loulis Food Ingredients αναθέτει σε ανεξάρτητη εταιρεία διασφάλισης εκθέσεων βιωσιμότητας την εξωτερική διασφάλιση των εκθέσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο csr@loulisgroup.com για ό,τι σας απασχολεί γύρω από την Βιώσιμη Ανάπτυξη

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή