Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις και ανταγωνισμό ο επαγγελματίας στον χώρο των αλεύρων χρειάζεται να εξελίσσεται και να βελτιώνεται διαρκώς.

Loulis Food Ingredients_Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας

Η Loulis Food Ingredients όντας πάντα στο πλευρό του επαγγελματία παρέχοντάς του εκτός, από άριστης ποιότητας άλευρα, τεχνικές γνώσεις και συμβουλές, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των πελατών της για εκπαίδευση και θέλοντας να τους στηρίξει ενεργά, ίδρυσε την Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας.

Στην αίθουσα της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας, διοργανώνονται σεμινάρια και επιδείξεις τόσο για το προσωπικό της Loulis, όσο και για τους πελάτες – συνεργάτες της εταιρείας, παρέχοντάς τους όλες τις τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις και να ξεχωρίσουν.

Η αίθουσα διατίθεται προς ενοικίαση για επιδείξεις/σεμινάρια. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 210 4090168.

www.greekbakingschool.gr

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή