Για την Κοινωνία

Η εταιρεία μας είναι κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας για περισσότερα από 241 χρόνια. Ανέκαθεν μέσα στα χρόνια και στους αιώνες η φιλοσοφία της οικογένειας Λούλη ήταν να υποστηρίζει και να ενισχύει την κοινωνία, ενεργό κομμάτι της οποίας άλλωστε συνεχίζει και είναι.

Loulis Food Ingredients_Για την Κοινωνία

Την κοινωνική υπευθυνότητα της οικογενείας Λούλη την εντοπίζει κανείς από το 1870 όταν ο Ιωάννης Λούλης δώρισε τότε 50.000 λίρες για να κατασκευαστεί στα Γιάννενα το Γεφύρι της Κόνιτσας, το οποίο στην εποχή του ήταν ένα μεγάλο και αναγκαίο έργο για τη συγκοινωνία και το εμπόριο της Ηπείρου.

Mε σεβασμό στην κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε, στηρίζουμε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και όσους έχουν πραγματική ανάγκη, κυρίως σε θέματα διατροφής, αλλά και στην αντιμετώπιση άλλων αναγκών. Υιοθετούμε πρακτικές και δράσεις που στοχεύουν στην πρόληψη και μείωση της σπατάλης τροφίμων.

Στηρίζουμε την εκπαίδευση της νέας γενιάς μέσω του Μουσείου Λούλη και της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας.

Δεσμευόμαστε να συνεργαζόμαστε με τους κοινωνικούς μας εταίρους, ακούμε και λαμβάνουμε υπόψη τις ανάγκες τους και επιδιώκουμε να είμαστε αρωγοί όσο περισσότερο μπορούμε. Συνεργαζόμαστε στενά με φιλανθρωπικές οργανώσεις και Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς και φορείς που έχουν επιδείξει σημαντικό και μακροχρόνιο κοινωφελές έργο.

  • 2009-2023: Διαχρονική στήριξη και συνεισφορά στις τοπικές κοινωνίες και σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες με πάνω από 4.000 δωρεές αλεύρων και μειγμάτων αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής σε 2.500 φορείς, ιδρύματα & Μ.Κ.Ο, εκκλησιαστικούς φορείς, σχολές, σχολεία, Δήμους και Αρχές. Μέρος των παραπάνω δωρεών αφορούν τη διάθεση κοντόληκτων προϊόντων και πιο συγκριμένα το έτος 2023 διατέθηκαν πάνω από 9 τόνοι προϊόντων με μικρότερη διάρκεια ζωής.
  • 2016: Ίδρυση και λειτουργία της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας
  • 2013: Ίδρυση και λειτουργία του Μουσείου Λούλη
Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή