Σχολιασμός Δημοσιευμάτων 31.1.2007

Loulis Food Ingredients_Σχολιασμός Δημοσιευμάτων 31.1.2007

Σε απάντηση της επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αρ.πρωτ. 455/31.1.2007, σχετικά με τα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού οικονομικού τύπου, σας ανακοινώνουμε ότι:

Πραγματικά όπως αναφέραμε γραπτώς στην από 14.12.2006 επιστολή μας προς το Χ.Α.Α., διεξάγουμε διαπραγματεύσεις με Αυστριακό Όμιλο, διερευνώντας την δυνατότητα συνεργασίας.

Οι συζητήσεις και οι επαφές όμως αυτές που άρχισαν τον Σεπτέμβριο του 2006 δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε τίποτε συγκεκριμένο, ούτε έχουμε δεχθεί σε πρώτη φάση από την πλευρά των ενδιαφερομένων κάποια γραπτή ή προφορική έστω πρόταση, προκειμένου να την αξιολογήσουμε και να δώσουμε επ΄αυτής την αντιπρότασή μας.

Στην φάση αυτήν λοιπόν δεν έχουμε να δώσουμε υπεύθυνα κάποιο συγκεκριμένο και δεσμευτικό στοιχείο στο επενδυτικό κοινό, γιατί πιστεύουμε πως στην περίπτωση αυτή θα παραβούμε τις σχετικές διατάξεις περί παραπλανήσεως των επενδυτών.

Όμως, πιστεύουμε πως σύντομα θα έχουμε στα χέρια μας κάτι το συγκεκριμένο, ως πρόταση, οπότε αμέσως υπεύθυνα θα το ανακοινώσουμε.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή