Υπογραφή συμφωνητικού πώλησης του υπολοίπου των μετοχών των θυγατρικών της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. σε Ρουμανία και Βουλγαρία.

Loulis Food Ingredients_Υπογραφή συμφωνητικού πώλησης του υπολοίπου των μετοχών των θυγατρικών της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. σε Ρουμανία και Βουλγαρία.

Η Εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι χθες βράδυ υπογράφηκε στην Βιέννη από τους εκπροσώπους της LLI EUROMILLS GmbH και της εταιρείας ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. το συμφωνητικό πώλησης του υπολοίπου των μετοχών των θυγατρικών μας στη Ρουμανία και Βουλγαρία, στην Αυστριακή εταιρεία LLI EUROMILLS GmbH. Το τίμημα καθορίστηκε στα 26,1 εκατομμύρια ευρώ για το 29,5% της θυγατρικής μας στη Ρουμανία και του 35,3% της θυγατρικής μας στην Βουλγαρία. Η μεταβίβαση των μετοχών θα γίνει μέσω των Χρηματιστηρίων των αντίστοιχων χωρών εντός της εβδομάδας.

Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο privacy@loulisgroup.com ή πατώντας το σύνδεσμο απεγγραφής που θα βρείτε σε κάθε email μας. Η Loulis Food Ingredients σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι διαθέσιμη εδώ.

Εγγραφή